Novi Sad
29.05.2012.
05:51 > 16:30
Novosadski Vodovod do sada je sa mreže isključio jednog velikog dužnika, dok sa ostalima, bar za sada, uspeva da pravi dogovore o otplati dugovanja.
  • Jo

    29.05.2012 15:48
    Opa
    On dodaje da dug prema Vodovodu ne ugrožava isplatu zarada zaposlenima,ali da onemogućava realizaciju postavljenih ciljeva preduzeća.Što dotični vkv potparol ne objasni što od svojih plata ne otkinu za zacrtane ciljeve a plate neka čekaju red.A još je smešnije to što su dobili menicu od spensa kojom garantuju isplatu.za toplanu su smislili besplatne karte a šta će ovde biti nagrada verovatno letovanje u Grčkoj o trošku vodovoda
  • Boba Marlić

    29.05.2012 14:38
    .
    Čekajte, čekajte, polako; da li hoćete da kažete da ako nekom uskratite uslugu koju on ionako ne plaća, taj isti neko će početi da je plaća? Mislim da smo na pragu velikog otkrića, ovo je možda početak novog doba.
  • ns

    29.05.2012 08:46
    Spens, JKP "Čistoća", "Des" i Nastavni centar policije na Klisi, Predškolska ustanova "Radosno detinjstvo"
    Koliko ja vidim uglavnom državne-gradske firme ne plaćaju.
    Direktorima tih ustanova i njihovim strankama da se zapleni privatna imovina i nadoknadi dug. Sve unazad od kada je napravljen dug.
    Mogu da dobijaju platu i 10% uplaćuju svojim strankama harač, a ne mogu da plate račune.
  • Vodovodzija

    29.05.2012 07:13
    A cenjeni Hotelijer? Gde nestade sa spiska? Da nisu sestrici mozda molili da se otpise dug?
  • Zar Je Bitno?

    29.05.2012 07:06
    Neko da mi objasni...
    Nista ja ne razumem.
    Vodovod hoce da iskljuci vodu Spensu zbog dugovanja,i to je u redu.Licno mislim da je to trebalo da uradi.
    Spens, sa druge strane nesme da pusti menicu vlasniku Pashange (uzgred vlasnik je Rodnijev kum), a ne moze ni iz lokala da ga izbaci jer sud ne dozvoljava ometanje delatnosti, bez obzira na visinu duga.
    Da li moze neko da mi objasni, kako onda Vodovod ne ometa neciju delatnost iskljucivanjem sa Vodovdne mreze????
    I gospodine Santrac, zar zaista mislite da je narod glup, a vi pametni.Grad je oznivac Radosnog detinjstva, grad je duzan da dotira razliku u ceni stvarne i naplacene, za boravak dece u vrticima.Koliko mi je poznato, poslednjih godina je lakse odleteti na mesec, nego naplatiti dotacije gradu...
    Da li ste pokusali iskljuciti vodu u Rodnijevom klozetu???Bilo bi svrsishodnije.
  • VODOINSTALATER

    29.05.2012 06:29
    HRABRO
    Kakva hrabrost isključiti vodu mrtvom Neimaru. Stvarno nam je sudstvo rak rana ovog društva kad dozvole da najveći lopovi i prevaranti decenijama ostaju netaknuti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna